HydroLogic speelde the Game

Op 26 mei 2017 gepubliceerd door Gerda Wiggemans

HydroLogic team onderneemt veel activiteiten gezamenlijk of met kleine groepjes: naast de ‘gewone’ borrel en het hapje eten gaan we weleens een weekendje weg (zie het bericht over het experimentarium), samen naar pretparken, roeien of zeilen, wagen ons aan wandbeklimmen en zijn al eens ontsnapt uit een escape room: je kunt het bijna niet bedenken of we hebben het wel gedaan. En we gaan nog veel meer doen: dat wordt gegarandeerd door onze zeer actieve PersoneelsVereniging (PV) Spetters waarvan alle medewerkers van HydroLogic lid zijn. Studenten zijn geen lid van Spetters, maar als we iets bijzonders gaan doen gaan ze gewoon mee. Zo waren onze studenten ook van de partij toen we jl 15 mei iets heel bijzonders gingen doen met alle medewerkers, (niet georganiseerd door Spetters, maar aangeboden door het HydroLogic management als waardering voor ieders inzet). Al maanden geleden was in alle overvolle agenda’s een kruis gezet door deze dag, er ontbrak dan ook (bijna) niemand! En afgezien van onze collega’s Leanne en Francine, de organisatoren van deze dag, wist niemand waar we naartoe gingen en wat we zouden gaan doen.. Natuurlijk waren onze ITers blij te horen dat we zouden gaan gamen, maar het was een soort van gamen waarin alle deelnemers konden uitblinken, ongeacht hun werkveld. We bleken deelnemers aan de citygame The Game: een spannend en competitief spel met koffertjes, mobieltjes, afluisterapparatuur, veel verwarring, ambitieuze uitdaging en (gezonde) paranoia. Eten en drinken werd verzorgd door Dudok en Schlemmer, en dat het laat is geworden spreekt voor zich!

VLNR voorste rij: Maarten, Janneke, Lisanne, Meike, Angelique, Marlies, Marc, Bianca, Jade

VLNR achterste/middelste rij: Leanne, Bas, Gerda, Arnold, Carolien, Marcel, Rianne, Martin, Francine, Helga, Bram, Mathijs, Geerke, Minke, Annemarleen, Jan Willem, Annelou, Hugo, Robin, Christian, Bob en Erik.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn