Testmogelijkheden portal 3: stage Salim

Op 4 september 2017 gepubliceerd door Gerda Wiggemans

Mijn naam is Salim Bouaali. Ik ben derde jaars student HBO-ICT Software Engineering aan de Haagse Hogeschool, afdeling Den Haag.

Het HydroLogic team heb ik ontmoet op de Hogeschool in Zoetermeer op een van de bedrijvendagen. Ik was meteen geinteresseerd in het soort werk. Na een kennismaking en een tests werd ik aangenomen voor mijn derder jaars stage opdracht.

met mijn vaste begeleider Jan Willem op mijn eerste dag

Wat houdt mijn opdracht in?

Ik houd me bezig met het onderzoeken van testmogelijkheden voor de HydroNET portal 3 en het verbeteren van de ontwikkelstraat van HydroLogic.

Deze opdracht hebben we in overleg geformuleerd: de opdrachten zijn hier ‘custom-made’: wat wil jij leren, en wat past dan bij de projecten van HydroLogic. Zo is de stage voor beide partijen succesvol. Het einddoel van de student staat voor HydroLogic voorop en er wordt veel tijd en aandacht besteed aan begeleiding. Elke student heeft een vaste begeleider, die altijd beschikbaar is via Skype etc. Een keer per week is er een voortgangsoverleg op kantoor. De opdracht en het Plan van Aanpak worden gereviewd en de voortgang wordt goed gemonitord, volgens de regels van de Hogeschool. HydroLogic is ervaren in het begeleiden van studenten en met de werkwijze van de hogeschool.

HydroLogic is een actieve partner van de Haagse Hogeschool en ik ben met het bedrijf in contact gekomen op een bedrijvendag van de Haagse Hogeschool, die toen werd gehouden in Zoetermeer. We hadden meteen een leuk contact en ik heb de standaardprocedure (zie verderop op de website) gevolgd en werd gelukkig aangenomen.

Nu ik echt aan de slag ben gegaan als stagiair zijn al mijn vermoedens al meteen bevestigd. De werknemers zijn vriendelijk en behulpzaam. Zoals ik al dacht is dit een fijn bedrijf en ik ben blij dat ik mijn stage hier mag doorbrengen.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om te reizen, klussen, sporten en natuurlijk uit te gaan (uit eten, naar de bioscoop etc…).

HydroLogic heeft altijd interesse in contact met studenten ICT, dus bel gerust, je krijgt er geen spijt van!

Groeten van Salim

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn