Zonnig Experimentarium

Op 24 mei 2018 gepubliceerd door Gerda Wiggemans

In de maand mei trekt het ICT team er weer op uit voor het Experimentarium. Het team trekt zich terug in een ‘hutje op de hei’ (zeg maar luxe vakantiehuis) om te experimenteren met nieuwe technieken en van elkaar te leren.

HydroLogic faciliteert voor de software developers zo de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologie en met het hele team te brainstormen over aanpak van complexe vraagstukken voor lopende en komende projecten. De ontwikkelingen in dit vak staan niet stil en wij lopen graag voorop!

Talentontwikkeling gaat door, ook na het afronden van de opleiding. Bij HydroLogic wordt daar alle ruimte voor gegeven, voor alle medewerkers. Waar ben je goed in en wat doe je graag? Dat is een vraag die ook na je afstuderen van kracht blijft.

Uiteraard is er ook ruimte voor ontspanning tijdens het experimentarium: samen gamen, koken en bbq-en, uitgaan en eten en drinken staat ook op het programma.

Later zal Jan Willem een blog schrijven over de belevenissen en uitkomsten van dit Experimentarium

Iedereen: veel succes en plezier!