Werken in je vakantie?

Op 25 juli 2019 gepubliceerd door Gerda Wiggemans

Voor veel studenten is een periode van rust aangebroken. Lekker genieten van een welverdiende vakantie, ontspannen en leuke dingen doen met je vrienden.

Uiteraard hebben wij ook vakantie, maar niet allemaal tegelijk…. Onze klanten kunnen zomer en winter een beroep op ons doen. Op ons kantoor zijn in deze periode ook studenten aan het werk via een bijbaan. Interessant voor Informaticastudenten: geld verdienen met wat je graag doet en er bovendien van leren. Niet alleen technisch inhoudelijk; er gebeurt van alles in de dagelijkse praktijk waar jij als Informatica student wat van op kunt steken en profijt van kunt hebben. En gaan we leuke dingen doen? Dan gaan ‘onze’ studenten mee!

Wil jij ook (een gedeelte van) je vakantie nuttig besteden? Stuur je CV en een motivatiebrief en we nemen contact met je op!

Fijne zomervakantie!