Stage september

Op 26 juli 2019 gepubliceerd door Gerda Wiggemans

Heb je je 2e jaar afgerond en ben je op zoek naar een stage voor september? Meld je dan bij ons. 

Wij hebben een beperkt aantal plaatsen, maar voor gemotiveerde slimme ICTers met drive en ambitie maken we graag ruimte! Bij HydroLogic heeft iedere student zijn/haar eigen begeleider, al vanaf het formuleren van de opdracht. Onze opdrachten voldoen altijd aan de eisen van de Hogeschool. De opdracht wordt geformuleerd vanuit de interesse van de student en gerelateerd aan onze eigen projecten. Jouw opdracht is dus onze ‘serious business’. Zo wordt jouw stage of afstuderen een samenwerking met wederzijds belang.

Mail ons je CV voorzien van cijferlijst(en) en een motivatie (waarom zou je bij HydroLogic willen afstuderen, of je 3e jaars stage doen?) en we nemen snel contact met je op, ook in de zomervakantie!

We stellen onze nieuwe stagiairs in een ander blog graag aan je voor.